https://www.psv.nl/psv/home.htmhttps://www.adovrouwen.nl/ADO Den Haag Vrouwen moet half dozijn tegentreffers incasseren.

De eerste returnwedstrijd in de play-offs zijn voor ADO Den Haag Vrouwen niet verlopen zoals ze waarschijnlijk van te voren bedacht hadden. Al in de 12e minuut kwam de thuisploeg op een gelukkige wijze op voorsprong door een eigen treffer van Amber Verspaget. Hierna ging het snel. Ondanks het goede voetbal wat ADO speelde stond het bij rust al 5-1.

Joëlle Smits en Romée Leuchter brachten de stand op 3-0. Gwyneth Hendriks scoorde vanaf de elfmeter nog de 3-1 nadat Sari van Veenendaal Liz Rijsbergen onreglementair tegen het gras had gewerkt. Naomi Pattiwael en opnieuw Joëlle Smits  bouwden de voorsprong nog in het eerste bedrijf uit naar een 5-1 stand.

De ploeg van Sjaak Polak bleef tot het einde strijden en zette de de Brabantse defensie behoorlijk onder druk. Invalster Manon van Raay schoot haar ploeg op schitterende wijze en met nog twintig minuten te spelen naar een 5-2. Joëlle Smits maakte tien minuten later een einde aan de Haagse droom om dichterbij te komen en scoorde de 6-2.

Opstelling PSV:
Van Veenendaal, Jean, Nouwen, Van den Berg, Levels (63. Bross), Harrison (63. Van Schoonhoven), Biesmans (55. Carreras), Pattiwael (80. Foederer), Smits, Brugts, Leuchter (55. Van Dooren).

ADO Den Haag:
Lorsheyd, Vonk (46. Van Raay), Gwyneth Hendriks, Verspaget, Nelemans (82. Obispo), Raaijmakers (61. Kagie), Noordam, Boshuizen (46. IJzerman), Rijsbergen (61. Ravensbergen), Van Belen, Dessing.

Deel dit bericht op: