Ajax vrouwenhttps://www.adovrouwen.nl/ADO vrouwen geven de winst uit handen

De laatste Wedstrijd van de kampioensplay-offs geven de vrouwen van ADO 3 punten mee naar Amsterdam. De eerste helft nam AJAX het initiatief, maar de de eerste  echte kans was voor ADO vrouwen.

ADO vrouwen kwamen op voorsprong door een penalty, Liz Rijsbergen werd naar de grond gehaald in het strafschop gebied. Hendriks de aanvoerster van ADO miste niet van de 11 meter en maakte de 1-0 De kansen over en weer maakte voor de rust geen verandering in de 1-0 stand. De doelvrouw van ADO voorkwam de gelijkmaker door de bal voor de voeten van de spits van AJAX te werpen. Koster maakte de 2-0 voor ADO en dat was haar 10 e treffer van dit seizoen.

Na de drinkpauze ging het mis voor ADO vrouwen, want AJAX vrouwen gingen dan toch met scherp schieten, en binnen korte tijd was de 2-0 omgezet in een 4-2. ADO vrouwen kregen een 2e strafschop en kon nog de 3-4 maken, maar kort daarna had ex ADO speelster Victoria Pelova toch nog de laatste treffer over voor de 3-5 zo waren de 3 punten voor de Amsterdammers.

Deel dit bericht op: