https://www.omhc.nl/RHC Rijswijksche Hockey ClubRHC scoort er op los, maar wel pas in de 2e helft

Op een nog steeds regachtig sportcomplex aan de Lange Kleiweg hebben de heren van de Rijswijksche Hockey Club hebben tegen Ommoord in de tweede helft orde op zaken gesteld en een op papier makkelijke overwinning geboekt.

 

De heren van de thuisploeg begonnen aanvallend en zette de tegenstander gelijk onder druk wat de gehele eerste helft, echter lukte het de mannen uit Rijswijk niet om ook de keeper te passeren. Aan de ander kant was Ommoord vlak voor rust nog wel gevaarlijk maar door een mooie redding van de RHC doelman bleef het 0-0.
Aan het begin van de tweede helft kwam Sander Gunst na een aanval over de linkerkant goed door en kon zo, met een mooie backhand, snel de score openen. Nog even kwamen de Rotterdammers terug maar door toen de strafcorner van Joost Nieuwenhuis tegen de touwen werd gesleept werd het we zeker dat de 3 punten in Rijswijk zouden blijven.
Uiteindelijk stond na de 4 keer 17,5 minuten de eindstand van 5-2 op het scorebord. Die in tegenstelling tot wat op Instagram vermeld stond helemaal niet aan was gezet.

Het goede spel van de Rijswijkers toont aan dat ze in de 1e klasse meer dan op hun plek zijn. Met 2 keer een backhand van Sander Gunst, 2 tip-ins van Thomas de Haan en de sleepcorner van Joost Nieuwenhuis is er voldoende scorend vermogen om er nog een mooi seizoen van te maken.

Deel dit bericht op: