https://www.hcij.nl/RHC Rijswijksche Hockey ClubRijswijk onverdiend ten onder tegen IJsseloever

Op een nat en koud Sportpark Lange Kleiweg hebben de dames van RHC na een wedstrijd, waarin zij op zoek gingen naar de overwinning, met 1-2 verloren van van IJsseloever. In een wedstrijd waarin Rijswijk net als vorige week goed spel liet zien, zagen zij de punten in de allerlaatste minuut de de bezoekers vertrekken.

In het eerste kwart waren de bezoekers in overwicht en werd het doel van Jessica Heus flink onder vuur genomen. Toch wist RHC tot de 16e minuut het doel schoon te houden. In het tweede kwart kwam de Rijswijksche ploeg beter in hun spel wat ook zorgde voor meer druk op het doel van IJsseloever. Uiteindelijk scoorde Kirsten van der Haagen de verdiende gelijkmaker, wat tevens de ruststand op 1-1 bracht.

Na da de rust begon de ploeg van Willen Oosterhof aanvallend waardoor er veel kansen ontstonden en de 2-1 in de lucht hing. Met nog 2 minuten te spelen, en de regen weer begon te vallen, kwamen de bezoekers nog 1 keer in de cirkel van Jessica en scoorde IJsseloever de 1-2, tegen de verhoudingen in maar helaas heb je daar weinig aan.
Het goede spel in de 2e helft geeft hoop voor de komende wedstrijden en dan komen ook de overwinningen vanzelf.

Deel dit bericht op: