https://hcbloemendaal.nl/https://www.hgc.nl/HGC speelt gelijk tegen een te kloppen Bloemendaal

Op een leeg sportpark de Roggewoning waar een koude wind over het veld blies, heeft HGC gelijk gespeeld tegen Bloemendaal. Al had een overwinning er ook ingezeten.
De Gazellen begonnen al gelijk scherp aan de wedstrijd waardoor er gelijk druk op het doel van Bloemendaal kwam. Dit resulteerde uiteindelijk in de 1-0 die nadat de bal terug was gekomen van de keeper mooi werd afgerond door Veen, inderdaad de zoon van het clubicoon. Niet veel later kwam de bal tegen de paal en had bijna de 2-0 op het scorebord gestaan, mits deze het had gedaan natuurlijk.
De Belgische arbiter zag een opzettelijke overtreding in de cirkel waardoor de bezoekers een strafbal kregen, deze werd net buiten bereik van keeper Van der Ven gepusht waardoor het met rust 1-1 stond.

Na de rust was het hetzelfde beeld. Waar HGC vooral aanviel kwam Bloemendaal er vaak heel gevaarlijk uit, wat leidde tot een strafcorner die de bezoekers op 1-2 voorsprong bracht. HGC die er het tempo nog verder opvoerde kreeg een reeks aan strafcorners, waar uiteindelijk de Van As de 2-2 werd ingeschoten, dit was tevens de einduitslag van de wedstrijd.

Deel dit bericht op: