HGC Overrompeld door Hurley

Hurley heeft deze middag de dames van HGC overrompeld en de winst mee naar huis genomen 1-2.

Beide teams gingen fanatiek van start en voorde de druk op. In het begin was HGC de bovenliggende partij en creëerde dan ook snel de eerste kansen in de cirkel van Hurley, helaas wisten de gazellen geen enkele kans te verzilveren.

In het 2e kwart kwam ook Hurley op stoom en creëerde enkele kansen voor het doel. 2 strafcorners voor Hurley verder, stond de stand nog steeds gelijk. Tot vlak voor rust HGC een strafcorner kreeg en deze wist te verzilveren. Stand bij rust 1-0.

Na de rust wast het Hurley die alles op alles zette op zoek naar de gelijkmaker. Hierdoor werd het spel wel iets rommeliger wat tot veel balverlies en snelle spel wisselingen leidde bij beide teams. Toch zat het geluk ditmaal bij Hurley en uit een penalty werd de 1-1 gescoord, waardoor de wedstrijd weer alle kanten op kon.

In het laatste kwart, bij een gelijke stand, kregen de gazellen het initiatief weer een beetje terug en voerde de druk op in de cirkel bij Hurley. De verdediging van Hurley was wakker en wisten een snelle counter te lanceren waaruit ook gescoord werd, 1-2. Dit werd ook de eindstand.

Deel dit bericht op: