3e helft het hoogtepunt voor oud H1 spelers

Voorafgaand aan de play-off wedstrijd van H1 tegen SCHC werd er een een onderlinge wedstrijd gespeeld door oud H1 spelers. Geen 4x 17.5 minuut maar 2 x 20 minuten anders zouden ze het niet volhouden.

Vanaf 18.15 uur werd er verzameld en om iets voor 19.00 werd er met de wedstrijd begonnen. Mooi om te zien dat de techniek nog altijd aanwezig was en met name de hoogstandjes van Arnoud Schollema waren mooi om te zien! Maar ook het fanatisme was nog niet verdwenen. De wedstrijd was mooi en gezellig maar uiteindelijk was de 3e helft het hoogtepunt van deze bijeenkomst.

Ruim 80 oud spelers, trainers, coaches en managers waren aanwezig. Onder het genot van een BBQ en ‘een enkel’ drankje werd er hartstochtelijk meegeleefd met de huidige H1 formatie. Ondanks de nederlaag tegen SCHC hebben alle oude coryfeeën er het volle vertrouwen in dat ze maandag bij de 3e wedstrijd weer aanwezig zijn!

Speciale dank aan commissie Bitterbal, Joost Castenmiller, en alle sponsoren die er voor gezorgd hebben dat het een ouderwetse hdm avond werd!

Deel dit bericht op: