Hdm komt in het laatste kwart te kort voor een stunt tegen Den Bosch

Op een gezellige donderdagavond aan het Theo Mann Bouwmeesterlaan, waar naast de topper ook nog wat trimwedstrijden werden gespeeld, bleef hdm 3 kwarten goed bij waar. Helaas voor de blauw-witte wist de huidige landskampioen in het 4e kwart 2 keer te scoren waardoor de eerste wedstrijd van deze halve finale van de play-offs door de bezoekers werd gewonnen.

In de eerste kwarten bleef hdm goed tegenstand bieden en kon door middel van goede uitbraken regelmatig gevaarlijk worden. Den Bosch kreeg de meeste kansen maar door heel goed keeperswerk van Julia Remmerswaal bleef het tot en met het 3e kwart 0-0. In het 4e kwart wisten de bezoekers tot 2 keer toe een gaatje in de verdediging te vinden waardoor het door doelpunten van Imme van der Hoek en Joosje Burg 0-2 werd en de speelsters uit Den Bosch de eerste wedstrijd wisten te winnen.
Zaterdag wordt de 2e wedstijd gespeeld. Als hdm deze weet te winnen is er zondag de beslissende 3e wedstrijd om te bepalen wie er naar de finale van het Nederlands kampioenschap gaat.

Hockey Play offs dames:

Deel dit bericht op: