Bestel je foto’s

Wat kan je bestellen?

Oypo werkt voor SportSnap.nlIedereen kan eenvoudig foto’s bestellen. Alles wordt daarbij vakkundig en veilig voor ons geregeld door Oypo. De prijzen zijn vermeld op de site en kunnen per fotograaf verschillen. Kosten voor verzending worden tot slot berekend.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.


Downloads de foto’s zonder watermerk

Er zijn drie formaten:

Origineel bestand rechtenvrij
Je ontvangt het originele fotobestand van de fotograaf in hoge resolutie. Bij het aanschaffen van de rechtenvrije foto hebt je toestemming om deze bijvoorbeeld in het clubblad van je vereniging te publiceren, met anderen te delen of bij een artikel in de lokale krant te plaatsen. Ook kan je de foto voor je website gebruiken of via social media delen.

Fotobestand voor website en social media
Het bestand heeft een maximale afmeting van 800 pixels (langste zijde) en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik op jouw website of om te plaatsen op je eigen social media. Het bestand is niet geschikt om af te drukken.

Origineel bestand voor eigen gebruik
Bestel het originele foto­bestand van de fotograaf in hoge resolutie voor je eigen archief. De foto kan je dan onbeperkt voor jezelf gebruiken. Je kan de foto bijvoorbeeld in een een fotoboek verwerken of er zelf één of meerdere fotoproducten van bestellen. Ook hiervoor geldt niet weggeven of doorverkopen.

Let op: Auteursrecht!
Omdat de fotograaf de auteurs­rechten van de foto bezit, mag je de foto alleen privé gebruiken. Het is ook niet toegestaan om de foto door te verkopen. Je hebt vooraf toestemming van de fotograaf nodig om de foto zakelijk te gebruiken of om te mogen publiceren. Dit mag alleen bij “Origineel bestand rechtenvrij”. Neem bij twijfel vooraf contact op met de fotograaf om dit af te stemmen.


Bestel een afdruk van een foto

De foto’s zijn altijd van hoge kwaliteit op super mooi fotopapier. Formaat (afhankelijk van foto van 10×15 cm tot 60×90 cm.

Foto af laten drukken op gloss papierGLANS – mooie glanzende foto’s met een schitterende kleur­weergave (meest gekozen).

 

MAT – minder gevoelig voor vingerafdrukken en perfect in te lijsten zonder glas.

 

PEARL – voor een extra intense kleur­weergave. Een diep glanzend effect, goed geschikt voor portretfoto’s en foto’a met veel diepte.

 


Bestel je evenementen foto's van 070fotograaf via oypoSportSnap.nl maakt gebruik van Oypo.