Nipt verlies voor Lokomotief

In een enerverende basketbalwedstrijd tussen Lokomotief en De Groene Uilen, die plaatsvond in de redelijk gevulde sporthal De Atlas in Rijswijk, ontvouwde zich een spannend schouwspel waarbij veel commentaar werd geleverd op de arbitrage.

Het eerste kwart kenmerkte zich door Lokomotief dat moeite had haar kansen te verzilveren, terwijl De Groene Uilen net iets gretiger waren. Het eerste kwart eindigde met een voorsprong voor De Groene Uilen: 19-26.

In het tweede kwart wist Lokomotief meer grip op de wedstrijd te krijgen, en de teams gingen de rust in met een nipte voorsprong voor De Groene Uilen: 40-41.

Het derde kwart was een nek-aan-nekrace waar Lokomotief lang kon aanhaken. Met nog twee minuten te gaan stond Lokomotief zelfs 1 punt voor, maar helaas raakten ze die voorsprong snel weer kwijt. De stand na het derde kwart was 58-59 in het voordeel van De Groene Uilen.

Het vierde kwart bleek fataal voor Lokomotief, aangezien ze er niet in slaagden hun kansen af te maken. Het team liep constant met een paar punten achter, en ondanks een opleving waarbij Lokomotief vier schoten achter elkaar nam, slaagden ze er niet in om in de laatste seconden te scoren. De eindstand van de wedstrijd was 77-84 in het voordeel van De Groene Uilen.

Deel dit bericht op: